Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vážna nehoda pri Očovej, bábätko neprežilo
Zdielať na

Vážna nehoda pri Očovej, bábätko neprežilo

ZOLNÁ / Tragická dopravná nehoda. Po náraze auta do stromu pri Zolnej neďaleko Zvolena pomáhali hasiči 28-ročnej matke a jej dvom dcéram. Dvojmesačné bábätko previezli v kritickom stave vrtuľníkom do nemocnice, kde zraneniam podľahlo. Staršie 5-ročné dievčatko museli lekári operovať.

Mladá vodička zišla z cesty a nabúrala do stromu. Podľa svedkov išla krátko pred nehodou zvláštne. Akoby sa nevenovala tomu, čo sa deje na ceste. Prešla z jedného pruhu do druhého, potom strhla volant. Auto na vozovke neudržala.

TV JOJ/Katarína Kováčiková

Po silnom náraze do stromu auto odhodilo o niekoľko metrov. Podľa polície z neho vypadlo iba dvojmesačné bábätko. Našli ho ležať v tráve dolu hlavou. Matku a druhú 5-ročnú dcéru našli v havarovanej karosérii hasiči.

Zranenia bábätka boli vážne. Vrtuľníkom ho preto transportovali do nemocnice. Zranenia boli ale natoľko vážne, že niekoľko hodín po prevoze im bábätko podľahlo.

V nemocnici skončila aj matka so staršou dcérou. "Vodička utrpela úraz hlavy," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Žena cestovala do Očovej na návštevu za svojimi rodičmi a sestrou.

Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy