Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti zrazili pri zastávke MHD 13-ročného Lacka, bojuje o život
Zdielať na
Krimi

Policajti zrazili pri zastávke MHD 13-ročného Lacka, bojuje o život

BRATISLAVA / Vážna nehoda policajtov sa stala v piatok večer v bratislavskej Petržalke. SVodič zrazil len 13-ročného Lacka. Stalo sa to pri zastávke na Ľubovnianskej ulici. Zdravotný stav školáka je veľmi vážny.

Podľa informácií TV JOJ išlo o PMJ-čkarov, ktorí sa veľkou rýchlosťou premiestňovali na zásah pre narkomana a drogovej trestnej činnosti.

Terénnym služobným vozidlom prechádzali po Betliarskej ulici v smere k nemocnici na Antolskej ulici. Chlapec im mal spred autobusu vojsť rovno pod kolesá.

Bojuje o život

Následne na miesto okamžite dorazila sanitka, kedže blízko miesta nehody je nemocnica. "Privolaní záchranári ošetrili prvotne mladého chlapca s úrazom hlavy a následne ho transportovali do univerzitnej nemocnice Antolskej ulici," upresnil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Odtiaľ ho ale prevážali ďalej. Vzhľadom na zranenia potreboval špecializovanú pomoc. Podľa našich informácií má zranenú hlavu.

Čo sa presne stalo zrejme videlo viacero cestujúcich v autobuse, včetne jeho šoféra. Podľa miestnych ľudí ale ide o veľmi problémový úsek. Priechody pre chodcov sú od obidvoch zastávok nešťastne ďaleko.

Kedže ide o policajtov, vec už prebrala Inšpekcia rezortu vnútra. Tá vyzýva svedkov, aby sa so svedectvom o nehode prihlásili na polícii. Práve toto policajné vozidlo bolo totiž podľa našich informácií bez kamery. Zábery z nej by odhalenie presných príčin značne urýchlili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy