Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík pod vplyvom alkoholu nabúral v Sobranciach do policajtov
Zdielať na
Krimi

Mladík pod vplyvom alkoholu nabúral v Sobranciach do policajtov

SOBRANCE / Partia štyroch kamarátov sa vybrala povoziť v aute. Ich dobrodružstvo sa ale skončilo nehodou. Dvadsaťročný vodič nabúral do policajného auta. Stalo sa to vo chvíli, keď ho hliadka chcela zastaviť. Dychová skúška odhalila, že mladý šofér sa pred jazdou posilnil alkoholom.

Auto bez evidenčných čísel spozorovali policajti na jednej zo Sobraneckých ulíc. Už na prvý pohľad sa im zdalo byť podozrivé. Rozhodli sa ho preto so zapnutými majákmi zastaviť.

Vodič Fordu sa však v tom vyrútil priamo na nich. "On do nich nenarazil, to oni ho zablokovali a už nevedel kam ísť. Tak do nich narazil," tvrdí vodičov otec.

Dvadsaťročný mladík si za volant sadol aj napriek tomu, že pred jazdou pil. No a keď sa ho policajti pokúšali zastaviť, narazil do ich služobného auta.

Podľa slov šoférovho otca sa partia mladíkov chcela na aute len povoziť. Zrejme mali poriadnu guráž, keďže podľa zistení TV JOJ ani jeden z nich nebol triezvy. No najväčšiu smolu mal však samotný vodič.

Alkohol

"Bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,36 mg/l alkoholu v dychu," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Podľa mladíkovho otca, vypil len jedno pivo.

Na miesto prišiel aj kriminalistický technik, ktorý vo vozidle zaistil stopy. Tie budú podrobené expertíze. Pri tejto nehode sa ale nešťastie nikto nezranil. Odniesli si to len plechy na oboch autách.

"Na vozidle Ford vznikla škoda 200 eur, na služobnom policajnom vozidle škoda 1 500 eur," upresnila košická policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy