Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Muž urobil autom salto, vrazil do policajtov
Zdielať na
Krimi

Muž urobil autom salto, vrazil do policajtov

PREŠOV / Na Okružnej ulici v Prešove došlo krátko predpoludním k dopravnej nehode služobného policajného vozidla s bielym Fordom s prešovským evidenčným číslom, ktoré sa po náraze prevrátilo na strechu.

Prví boli na mieste hasiči

Policajné auto stálo na červenej na križovatke, pričom za zatiaľ nezistených okolností vošlo biele vozidlo do protismeru a narazilo doňho. 

Ako prví boli na mieste nehody hasiči. Hasičskú stanicu majú totiž hneď za rohom. Pokojne by tu dobehli aj pešo.

Následne prišli záchranári. Vodič napriek priam kaskadérskemu kúsku vyšiel z havarovaného auta po vlastných. Utrpel len ľahké zranenia, ktoré mu ošetrili privolaní záchranári.

Muža ošetrili ambulantne

"Záchranári následne ošetrili 67-ročného muža a previezli ho s akútnou stresovou reakciou na pozorovanie do nemocnice," potvrdil hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

"Pacient nemal žiadne viditeľné fyzické poranenia, ale sťažoval sa na bolesti chrbta," uviedla hovorkyňa Falcku Alena Lacyková Krčová. Muž bol však napokon napokon v nemocnici ošetrený len ambulantne a prepustený domov.

"Vodič sa podrobil aj dychovej skúške s negatívnym výsledkom," dodala Migaľová. Polícia vzhľadom aj na výšku škody to eviduje len ako škodovú udalosť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy