Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladú vodičku, ktorá sa snažila uniknúť policajtom, preberajú z umelého spánku
Zdielať na
Krimi

Mladú vodičku, ktorá sa snažila uniknúť policajtom, preberajú z umelého spánku

MADUNICE, HLOHOVEC, TRNAVA / Trnavskí policajti sa v utorok pokúšali zastaviť auto, ktorého mladá vodička na nič nereagovala. Skončilo to 20-kilometrovou naháňačkou cez tri obce a 32 výstrelmi. Žena navyše ohrozila zasahujúceho policajta.

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti a maloletých divákov.

V aute boli štyri mladé dievčatá, na ktoré policajti strieľali potom, čo im vodička odmietla zastaviť. Nereagovala ani na výzvy a varovné výstrely vo vzduchu.

Mladá vodička vyrazila proti zasahujúcemu policajtovi, ktorý musel uskočiť.

Dve postrelené

Dve z dievčat policajti zranili. Dvadsaťjedenročnú Michaelu a 16-ročnú Ninu postrelili. 

Vodička mala postrelený hrudník a zranené ucho. Jej stav bol vážny. Keďže Michaela bola pravdepdobne pod vplyvom drog, museli ju lekári uviesť do umelého spánku a urobiť viaceré vyšetrenia. 

"Pacientku postupne preberáme z umelého spánku. Prvé vyšetrenia postupne ukázali, že jej stav sa postupne mierne zlepšuje. V tejto chvíli je stabilizovaná," informoval hovorca nemocnice Matúš Stračiak. 

Nine zasiahla guľka rameno. V jej prípade nešlo o ťažké zranenia. 

Pofidérni kamaráti

Sedemnásťročná Júlia a o dva roky staršia Daniela vyviazli bez zranenia. Boli len v šoku. 

V obci, odkiaľ Daniela pochádza, ju obyvatelia poznajú ako dievča z dobrej rodiny, no mala zvláštnu partiu kamarátov. 

"Slušná nie je. Chodí s takými pochybnými dievčatami. Myslím, že požívajú marihuanu, alkohol či cigarety," tvrdí obyvateľka obce. "Vyzerá, ako taký chlapčisko, aj sa tak správa," dodáva. 

Divoká naháňačka

Policajti zbadali Fiat Brava, ktorého jazda sa im nepozdávala. Vodička totiž prudko zrýchľovala. Následne policajti auto zastavili, no žena sa zamkla, zavrela okná a dupla na plyn. Začala sa naháňačka.

Tá pokračovala aj cez ďalšie obce. Policajti auto prenasledovali a posádku vyzývali, aby zastavili. Použili aj varovné výstrely. Keď vodička opakovane nereagovala, začali mieriť na pneumatiky. Vodička napriek tomu pridávala plyn.

Pri obci Madunice cestu zablokovali policajné hliadky, preto odbočila ho jednej z ulíc. Auto zastavilo až pri poľnohospodárskom družstve. Keď zbadala policajtov pri aute, opäť chcela ujsť.

Padli opäť varovné výstrely a následne nato sa otvorili dvere a posádka začala vystupovať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy