Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Exmanželka bývalého poslanca Jánoša sa cíti stále ohrozená
Zdielať na

Exmanželka bývalého poslanca Jánoša sa cíti stále ohrozená

PRIEVIDZA / Bývalý slovenský poslanec Vladimír Jánoš sa postavil pred prievidzký súd, je obžalovaný z týrania svojej exmanželky a dcéry. Na súde v utorok vypovedala jeho bývalá manželka.

"My sme mali ustavičné nátlaky. Jeho mrazivé zastrašovanie, vyhadzovanie, to bolo neskutočné. Ťažký život," opísala svoje manželstvo s bývalým poslancom Vladimírom Jánošom jeho exmanželka Iveta Jánošová.

Jánoš: som nevinný

Pojednávanie bolo neverejné. Predseda senátu totiž vylúčil verejnosť. Kvôli ochrane ich maloletej dcéry. "Čo sa týka ponímania tejto veci, je vykonštruovaná. Som nevinný," uviedol Vladimír Jánoš.

Svoju nevinu niekoľkokrát zopakoval aj na súce. V utorok vypovedala jeho exmanželka. Napriek tomu, že jej exmanžela obžalovali, podľa vlastných slov sa cíti stále v ohrození. "Sme úplne ohrozené, sťažuje nám život, nemôžeme kludne žiť. Aj keď má zákaz styku, veľmi to na nás zle vplýva," uviedla Jánošová.

"Ja mám zakázaný styk s manželkou aj s dcérou. tak neviem, o akom ohrození stále hovorí,"
dodal Jánoš.

Viac ako štyri hodiny


Podľa obžaloby týraná žena vyslovila aj obavu z toho, ako celý proces skončí. "Vladimír Jánoš sa prezentuje ako obeť a som veľmi slabý človek, aby som sa proti tomu ubránila. On je politicky chránený až doteraz," uviedla Iveta Jánošová.

Iveta Jánošová vypovedala viac ako štyri hodiny. Predseda senátu potom pojednávanie odročil na jún.

Pozrite si priloženú reportáž:

Najčítanejšie správy