Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tínedžer (17) bez vodičáku si sadol za volant auta, zrazil Melániu (†3)
Zdielať na

Tínedžer (17) bez vodičáku si sadol za volant auta, zrazil Melániu (†3)

SEČOVCE / V Sečovciach (okr. Trebišov) sa predpoludním stala tragédia. Iba trojročné dievča zahynulo pred očami matky.

Vodič cúval, keď zrazu nasledoval náraz. Matka spadla na chodník, trojročná Melánia zostala pod dodávkou. Auto sa zastavilo v momente, keď ju prešlo.

Zranená hlava

Trojročnú Melániu začali oživovať priamo na mieste jej najbližší. Zranenia boli vážne, najviac mala poškodenú hlavu. "Záchranári po príchode na miesto, žiaľ už len skonštatovali, že dievčatko utrpelo zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol hovorca Záchrannej zdravotnej starostlivosti Boris Chmel.

Šofér dodávky pochádza z miestnej komunity, za volantom nemal čo robiť. "Sedemnásťročný mladík zo Sečoviec ako nevodič viedol nákladná vozidlo. U vodiča vykonanou dychovou skúškou požitie alkoholických nápojov zistené nebolo," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Nevidel ich

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Kto je vinný za život trojročnej Melánie určia experti. "Bližšie okolnosti nehody, príčina a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy," dodala policajná hovorkyňa. Podľa svedka, mladík mamu s dcérou nevidel.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy