Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hasiči hľadali nezvestného muža (48) na Dunaji, prevrátil sa s malým člnom
Zdielať na
Krimi

Hasiči hľadali nezvestného muža (48) na Dunaji, prevrátil sa s malým člnom

BRATISLAVA / V blízkosti Starého mosta v Bratislave sa mal v piatok večer prevrátiť 48-ročný muž spolu s člnom. Na Dunaji po ňom pátrali hasiči a poriečni policajti. Pátranie bolo nakoniec neúspešné a museli ho v piatok v noci prerušiť kvôli tme. Pátranie pokračuje aj v sobotu.

Podľa aktuálnej informácie z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Bratislave pátranie po mužovi pokračuje aj v sobotu popoludní. Muža hľadajú traja hasiči s technikou.

Bratislavskí policajti spolu s príslušníkmi Poriečneho oddelenia Prezídia PZ, príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru od piatku doposiaľ pátrajú po nezvestnom 48-ročnom mužovi, ktorý sa mal včera večer na Dunaji pod Starým mostom v Bratislave prevrátiť s malým člnom. Zatiaľ, žiaľ, bezúspešne.

Potápači

Pátranie po nezvestnom mužovi bolo neúspešné a v piatok neskoro večer ho hasiči pre tmu museli prerušiť. Pátranie prebiehalo od 21:20 do 23:00.

Podľa Krajského operačného strediska hasičov Bratislavského kraja na mieste zasahovalo dokopy 18 hasičov spolu s technikov. Po mužovi pátrali podľa informácií televízie JOJ dva člny a aj potápači.

Ekonóm Filko

Podobný prípad sa stal aj nedávno. keď Slovenskom otriasla tragická smrť známeho ekonóma Martina Filka. Na Veľkonočný pondelok sa vybral s kamarátom vyskúšať na Dunaj kanoe.

No obaja muži skončili v rieke. Jednému sa podarilo dostať na breh, Filka ale záchranári nevedeli nájsť.

Začala sa pátracia akcia. Policajti, záchranári, potápači aj psy celé dni prečasávali Dunaj aj jeho okolie. Trvalo 17 dní, kým telo ekonóma našli pri obci Dobrohošť v okrese Dunajská Streda. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy