Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marián dostal bitku na diskotéke, v nemocnici zomrel
Zdielať na

Marián dostal bitku na diskotéke, v nemocnici zomrel

MICHAĽANY / Piatková diskotéka v Michaľanoch (okres Trebišov) mala tragické následky. V nemocnici zomrel Marián, ktorého napadli dvaja muži z neďalekej osady. Obaja majú kriminálnu minulosť.

Konflikt medzi mužmi vznikol ešte na diskotéke. Trojica potom vyšla na parkovisko a strhla sa medzi nimi bitka. "Boli opití a nevládal sa brániť. Boli dvaja proti jednému," hovorí svedkyňa Valentína.

"Ako odchádzali, tak vyskočili z auta a pokračovali kopaním ďalej," hovorí Mariánovo dvojča Marek Paľo.

Nemal šancu

Marián nemal proti presile šancu. Nepomohli mu ani ľudia z diskotéky. V bezvedomí skončil v nemocnici. Po troch dňom zraneniam podľahol. "S ťažkým poranením hlavy, ktoré bolo sprevádzané krvácaním do mozgu a samotným opuchom mozgu," uviedol hovorca Svet zdravia Tomáš Kráľ.

"Hneď bol na prístrojoch. Prístroje za neho dýchali, na trubičkách bol naťahaný," hovorí Mariánov brat Marek.

V minulosti boli trestaní

Smrť mladého muža majú na svedomí dvaja muži z neďalekej osady. Ku všetkému sa už priznali, a sú vo väzbe. 

Ide o kriminálnikov vo veku 25 až 32 rokov. "Jeden z obvinených bol šesťkrát súdne trestaný a druhý obvinený dvakrát súdne trestaný," hovorí riaditeľ polície v Trebišove Radoslav Fedor. Podľa slov družky jedného z obžalovaných bol v minulosti trestaný za podobnú bitku.

"Nedal pokoj dcére. Išla za otcom, ten chlap mi nedá pokoj," opisuje družka obžalovaného Veronika. "Nikdy nič s nikým nemal. Veľa kamarátov mal, zhovorčivý bol. S nikým nemal problém," dodáva Mariánov brat.

Téme sa venuje Peter Sabo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy