Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na diskotéke v Lehote kolabovali ľudia. Dievčatá (15,17) skončili v nemocnici
Zdielať na

Na diskotéke v Lehote kolabovali ľudia. Dievčatá (15,17) skončili v nemocnici

LEHOTA / Na diskotéke v Lehote (okres Nitra) v piatok večer odpadávali ľudia. Skolabovali DJ, barman aj zabávajúci sa návštevníci. Tri osoby skončili v nemocnici. Tvrdia, že cítili čudný zápach.

Na diskotéke ako prvý odpadol DJ. "Jednoducho spadol. Obočie má rozbité. Mysleli sme si, že je opitý ale on vôbec nepil," opísal situáciu svedok.

Miestny bar bol v piatok večer plný ľudí. Mužovi zavolali záchranku. Po pár minútach skolabovali aj Ďalší ľudia. "Ležali a mali iba otvorené oči," hovorí svedok.

V panike vybiehali von

Návštevníci baru vybiehali von, kde sa niektorým okamžite uľavilo. Podľa slov svedkov sa všetko začalo v zadnej časti diskotéky, postupne sa nepríjemný zápach dostal aj do prednej časti.

Diskdžokej a dve dievčatá vo veku 15 a 17 rokov skončili v nemocnici. "Nemali nijaké vážne známky otravy alebo jedom nevykazovali. Previezli sme ich na ďalšie vyšetrenie do nemocnice," uviedol zasahujúci lekár Peter Kišška.

Prvotné informácie hovorili o tom, že unikal z kotla plyn. "Žiadny únik zemného plynu sa nepotvrdil," uviedol veliteľ zásahu Marek Bekéni. Podľa jeho slov v miestnosti bol čudný zápach. Nešlo o plyn ale zrejme o chemikáliu.

Na mieste bola Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy