Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Patrika mali na diskotéke v Šali dobiť vyhadzovači
Zdielať na

Patrika mali na diskotéke v Šali dobiť vyhadzovači

ŠAĽA / Na jednej z diskoték v Šali mali vyhadzovači brutálne dobiť 24-ročného mladíka. Viacerí vraj muža obkolesili a začali ho surovo biť. Otec zbitého tvrdí, že zaútočili bez príčiny. Mladý muž skončil s vážnymi zraneniami hlavy v nemocnici.

Chlapec vraj odbehol von, keď sa údajne vracal späť na diskotéku, podľa otca ho mali napadnúť niekoľkí vyhadzovači.  "Ako vychádzal von už mali narážky na neho. Ako išiel hore, už tam boli 5 alebo 6 rozostavení," hovorí otec napadnutého Miroslav.

Patrika vraj muži napadli na chodbe. Pri dverách ho mal jeden sotiť a druhý ho udrel do hlavy, tak že spadol na zem. Potom ho brutálne bili. "Dvaja mu chytili ruky, minimálne traja muži mu kopali do hlavy," pokračuje Miroslav. 

Nehybný na zemi

Šialený útok vraj prestal až potom, ako mladý muž nehybne zostal ležať na zemi. Bezvládnemu Patrikovi pomohol kamarát, ktorý zavolal aj záchranku. Chlapcovi rodičia všetko oznámili na polícii.

"To boli vyhadzovači, oni tam vyberali lístky," tvrdí Patrikov otec. "Kriminalisti vykonávajú previerky na zistenie totožnosti osôb, ktoré sa nachádzali na mieste," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová. 

Majiteľ o útoku nevedel nič, dozvedel sa o tom až od polície. Počas diskotéky tam mal oficiálne objednaných pracovníkov SBS služby, ktorí dohliadali na poriadok. Patrik má po útoku také zranenia,že ho museli operovať špecialisti.

Otec tvrdí, že Patrik je  nekonfliktný typ a nechápe prečo ho nikto, tak brutálne dobil. Verí však, že mužov polícia vypátra a nevyhnú sa spravodlivosti.

Pozrite si reportáž Diany Pavlisovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy