Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragické ráno v Ivachnovej. Miroslav (†53) nezvládol zákrutu, havaroval
Zdielať na

Tragické ráno v Ivachnovej. Miroslav (†53) nezvládol zákrutu, havaroval

RUŽOMBEROK / Život 53-ročného muža vyhasol v pondelok ráno na ceste neďaleko Ružomberka. So svojím Audi nezvládol prejazd pravotočivou zákrutou v Ivachnovej. Vletel priamo medzi stromy, pričom dva zlomil. Záchranári na mieste bojovali o jeho život viac ako 30 minút.

Dopravná nehoda sa stala v pondelok krátko pred siedmou hodinou ráno. Vodič čierneho Audi preletel cez stromy a skončil za zvodidlami mimo cesty.

Po silnom náraze, boli časti havarovaného auta všade navôkol.

Zraneného, 53-ročného Miroslava dostali z vozidla okoloidúci vodiči. Prvú predlekársku pomoc mu dávali ružomberskí hasiči, následne predali zraneného do opatery záchranárom.

Zraneniam podľahol

Vodič utrpel pri nehode veľmi vážne vnútorné zranenia, ktorým - aj napriek viac ako polhodinovej resuscitácii - podľahol.

Policajti spolu so súdnym znalcom, takmer celé dopoludnie dokumentovali miesto tragickej nehody. Vjazd na diaľnicu preto úplne uzavreli.

"Na základe prvotných analýz a prvotnej obhliadky miesta nehody možno povedať, že príčinou nehody bola extrémne vysoká rýchlosť, ktorou vodič vošiel do pravotočivej zákruty a následná strata smerovej stability," informoval súdny znalec z odboru dopravy Stanislav Chomo.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy