Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Kežmarku našli mŕtveho Tibora (†45), zbraň ležala vedľa neho
Zdielať na
Krimi

V Kežmarku našli mŕtveho Tibora (†45), zbraň ležala vedľa neho

KEŽMAROK / Muža so strelným poranením hlavy našli vo štvrtok ráno v odstavenom aute v blízkosti centra Kežmarku. Policajti uzavreli celú ulicu a na mieste boli niekoľko hodín. V prípade je viacero nejasností. Stále nie je jasné, či išlo o samovraždu alebo vraždu.

V tmavom aute našiel okoloidúci muž 45-ročného Tibora. Podľa prvých informácii mal muž prestrelenú hlavu a zbraň ležala vedľa neho.

Tibor sa podľa zistení televízie JOJ nachádzal na zadnom sedadle auta.

"Policajti okrem zaisťovania stôp na mieste činu a následne preverovali rôzne informácie, ktoré sa im v súvislosti s týmto prípadom podarilo získať," uviedol prešovský krajský hovorca Daniel Džobanik.

Podplácal svedka

Podľa informácii televízie JOJ špecializovaný súd v Banskej Bystrici Tibora v roku 2011 odsúdil na 44 mesiacov nepodmienečne za podplácanie svedka a nedovolené prechovávanie samopalu so strelivom. Ten kúpil od neznámej osoby aj so stovkou nábojov. Podplácanie svedka sa týkalo nálezu dvoch mŕtvych tiel v mraziacich boxoch v garáži v Levoči.

Podľa súdu práve Tibor ponúkal 50 tisíc eur jednému mužovi, aby nepravdivo svedčil v prípade tohto zločinu vraždy.

Streľba na auto

Minulý rok vo februári podľa zistení televízie JOJ na Tibora niekto strieľal. K incidentu došlo pri Hrabušiciach. útočník zasiahol strelami čelné sklo auta, ktoré Tibor šoféroval. Vyviazol ale bez zranení.

Teraz je Tibor mŕtvy. Policajti našli na inom mieste list na rozlúčku, čo ale policajný hovorca ani nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Viacero nejasností

V prípade je stále mnoho nejasností. Okrem iného aj to, že sa v aute našli dve nábojnice. Takisto policajti zistili nejasnosti týkajúce sa zbrane, ktoré ale pre prebiehajúce vyšetrovanie nespresnili. Zbraň zaslali na expertízu.

Tibor mal podľa zistení televízie JOJ mnoho dlhov.

V poobedňajších hodinách prišiel na miesto činu krajský vyšetrovateľ, čo môže znamenať, že nešlo o samovraždu.

"Môžem potvrdiť, že prípad na mieste prevzal krajský vyšetrovateľ. Bližšie informácie v tomto štádiu nie je možné poskytnúť," potvrdil Džobanik.

V Kežmarku našli mŕtveho muža, zbraň ležala vedľa neho, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy