Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Streľba v Bratislave. Štefan zastrelil expartnerku a potom aj seba
Zdielať na
Krimi

Streľba v Bratislave. Štefan zastrelil expartnerku a potom aj seba

BRATISLAVA / Pri streľbe v Bratislave zahynuli v piatok večer dvaja ľudia. Tragédiu už vyšetruje Národná kriminálna agentúra, ktorá má podozrenie, že išlo o úkladnú vraždu.

K streľbe na Mozartovej ulici došlo krátko pred šiestou hodinou podvečer. Nebohá žena tu bývala aj so svojou dcérou asi tri dni. Potom, ako sa s 37-ročným Štefanom po asi ročnej známosti rozišla, jej robil zo života peklo.

Dokonca ju aj niekoľkokrát na ulici napadol. Piatkové stretnutie sa skončilo tragédiou. Na Dagmar Štefan čakal asi dve hodiny v taxíku pred domom.

Keď vyšla von aj s dcérou a jej priateľom, prišiel k nim a strhla sa hádka. Potom vytiahol zbraň.

Dve obete

Potom, ako dcéra začala kričať a utekala po pomoc, Štefan obrátil zbraň proti sebe. Šokované dievča rýchlo volalo políciu, ktorá bola do niekoľkých minút na mieste.

Štefan bol už mŕtvy, Dagmar mala ešte pulz. Jej strelné poranenie boli ale smrteľné.

Štefan mal mať pri sebe vo vrecku aj list na rozlúčku.

Či mal zbraň v legálnej držbe je ešte predmetom vyšetrovania. Policajti miesto opáskovali a kriminalisti zaisťovali stopy niekoľko hodín.

Podozrenie z úkladnej vraždy

Streľbu už vyšetruje Národná kriminálna agentúra. Tá sa prípadom zaoberá pre podozrenie z úkladnej vraždy. "V súčasnosti policajti Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú potrebné procesné úkony a ďalšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť až v priebehu budúceho týždňa," potvrdil Michal Slivka.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie správy