Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievčatko (3) sa vyšmyklo matke z náručia, spadlo z balkóna
Zdielať na
Krimi

Dievčatko (3) sa vyšmyklo matke z náručia, spadlo z balkóna

KOŠICE / Trojročné dievčatko vypadlo z balkóna na košickom sídlisku Luník 9. Vyšmyklo sa matke z náručia a dopadlo priamo na betón. So zraneniami skončilo v nemocnici. Celú vec už rieši polícia.

Andrejka vypadla matke z náručia a z výšky druhého poschodia dopadla priamo na betón.

Dvadsaťšesťročná matka piatich detí si celkom presne nepamätá, čo pádu predchádzalo, tvrdí ale, že o deti sa stará príkladne.

"Nikdy v živote sa mi to nestalo, lebo prehliadky mávam s deťmi, starám sa o deti, ale čo sa už tu robí, železá pokradnú, drevá, nič tu nedávajú do poriadku, len platiť aby sme mali,"
sťažuje sa.

"Bezpečnosť tu je zlá a to už odtiaľ spadlo 5 detí, už piaty raz sa to stalo," dopĺňa.

So zraneniami

Andrejka vypadla cez zdevastované zábradlie. Na pomoc jej okamžite pribehli miestni obyvatelia.

"Jeden ju zdvihol zo zeme. Ja ani neviem, lebo ja som šok dostala, som nereagovala vôbec, som sa búchala o zem a šok som dostala,"
hovorí matka dievčatka.

Dieťa následne ratovali záchranári. "Záchranári ošetrili 3-ročné dievča, ktoré bolo pri vedomí, avšak malo viaceré vážne poranenia celého tela a následne ho transportovali do univerzitnej nemocnice v Košiciach," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Dievča utrpelo zranenia, z ktorých sa podľa predbežných odhadov bude liečiť minimálne 42 dní.

Ublíženie na zdraví

Celú vec už rieši polícia. "Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania," potvrdil košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. 

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy