Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ľudia obviňujú zo streľby na ulici poľovníka, ten sa bráni
Zdielať na

Ľudia obviňujú zo streľby na ulici poľovníka, ten sa bráni

HAŽÍN NAD CIROCHOU / Ľudia v Hažíne nad Cirochou (okres Humenné) počuli zvuky podobné streľbe. Obvinili miestneho poľovníka, že za bieleho strieľal z guľovnice a ohrozoval ľudí. Prípad preverovali humenskí policajti.

Znelo to ako streľba a bolo ju počuť na ulici, ktorá sa nachádza pod lesom. Býva na nej aj skúsený poľovník. Ten vraví, že ľudia o ňom vedia, že má doma zbrane.

Nezmysly

"Nahlásil na polícii, že som strieľal z guľovnice. Že som tu strieľal po zvieratách, pastieroch, proste nezmysly," hovorí Ján.

Muž sa bráni, že v čase údajnej streľby nemal zbrane doma, ale v predaji. "Ja viem, čo si môžem dovoliť. Ja som dlhé roky streleckým inštruktorom pre poľovnícky zväz, skúšobným komisárom," dodáva Ján.

Bola to petarda

Na poľovníka podal oznámenie podľa informácií TV JOJ pastier z obce. Podľa poľovníka sa všetko vysvetlilo inak. "Išli z lesa a hodili petardu," povedal Ján.

"Polícia na mieste vec zadokumentovala a vypočula svedkov. Okolnosti tejto udalosti sa ďalej preverujú," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová. Poľovník Ján hovorí, že keď sa jeho slová potvrdia, bude ju riešiť obvinením.

Prípadu sa venuje reportérka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy