Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý vodič v Komárne nabúral do zaparkovaného auta, zranil ženu
Zdielať na

Opitý vodič v Komárne nabúral do zaparkovaného auta, zranil ženu

KOMÁRNO / S viac ako jedným promile alkoholu v dychu si sadol za volant muž z Komárna. Po ceste sa mu podarilo zdemolovať zaparkované auto v ktorom sa zranila žena. Len málo chýbalo, aby vrazil do plynového potrubia.

Dvadsaťosem ročný Juraj za volantom Seatu v utorok večer o šiestej hodine neprispôsobil jazdu nielen podmienkam, ale najmä svojim schopnostiam.

"Počula som veľký buchot. Manžel vyšiel z domu a volal na mňa, aby som rýchlo prišla. Že sa stala nehoda," hovorí svedkyňa nehody.

"Vodičovi policajti namerali v dychu 1,33 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Nitre Božena Bruchterová.

Zranená žena

"Ja som akurát vypla polievku, že si idem sadnúť k televízii a počula som strašný krik: Mama, mama, mamu zrazilo auto. A už bolo auto medzi kríkmi," opisuje udalosti mama zranenej ženy.

Juraj na zasneženej ceste prešiel do protismeru, vrazil do zaparkovaného auta, z ktorého sa chystala vystúpiť dcéra pani Kataríny. Náhodným svedkom nehody sa stal jej syn, ktorý ju čakal pred domom.

Náraz zaparkované auto odtlačil až do kríkov, žena sediaca na sedadle spolujazdca utrpela pomliaždeniny hlavy a krku. Podľa jej matky, žena rozbila čelné sklo hlavou a narazila si bradu o palubnú dosku.

Plynová prípojka

Kríky boli v tomto prípade zrejme užitočným tlmičom, ak by ich nebolo, autá by vrazili do hlavnej plynovej prípojky.

"Poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu v Komárne skutok prešetruje ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedla policajná hovorkyňa Bruchterová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy