Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri Ružomberku vrazilo auto do domu, šofér ušiel
Zdielať na

Pri Ružomberku vrazilo auto do domu, šofér ušiel

VALASKÁ DUBOVÁ / Valaskou Dubovou v okrese Ružomberok sa v noci ozvala veľká rana. Potom ako osobné auto vyletelo z cesty, zišlo asi 20 metrov strmým svahom a narazilo do rodinného domu. Vodič z miesta nehody ušiel. Mal na to dôvod.

Obyvatelia počuli obrovskú ranu krátko pred polnocou. "Vybehla som von a už len auto pred domom som videla, páchatelia žiadni," tvrdí obyvateľka domu.

Pri pohľade na rozbitý Volkswagen Golf bolo menším zázrakom, že z neho vodič dokázal vôbec vystúpiť, nie to ešte z miesta nehody ujsť. S autom podľa všetkého vo vysokej rýchlosti nezvládol prejazd zákrutou a zdemoloval drevený kríž, hneď vedľa autobusovej zastávky.

Mladík z dediny

Volkswagen musel doslova preletieť cez okraj strmého svahu, následne prerazil zábradlie na schodisku, zastavil ho až náraz do domu. "Vnútri nie je poškodené nič," tvrdí obyvateľka domu.

Auto je domácim známe, patrí mladíkovi z dediny. Podľa slov jeho otca išiel mladík na políciu. "Bol v šoku. Prišiel domov, ale až ráno som sa ho pýtal, že či niečo vypil, že nič," hovorí otec šoféra.

"Po niekoľkých hodinách sa na polícii prihlásil 21-ročný muž," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Balogová.

Zastávka a stĺp

Pri nehode mal šťastie hneď niekoľkokrát. S autom vletel priamo medzi autobusovú zastávku a elektrický stĺp. Nehoda sa stala len pár minút pred odchodom posledného autobusu. Našťastie tu v tom čase nestáli žiadni ľudia.

Na mieste bola redaktorka Veronika Daubnerová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy