Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Výhovorky vodičov. Šofér išiel rýchlo, lebo ho zdržala milenka
Zdielať na

Výhovorky vodičov. Šofér išiel rýchlo, lebo ho zdržala milenka

NITRA / Pri prekročení rýchlosti sa mnohí namiesto zaplatenia pokuty pred dopravnými policajtmi snažia vyhovárať. Vo väčšine prípadov sa vodiči ponáhľajú na toaletu. Argumenty sú však mnohokrát až úsmevné.

Pri porušení predpisov sa mnohí vodiči snažia pred policajtmi obhájiť. Napríklad ako vodič, ktorý spôsobil nehodu a tvrdil, za všetko môže zákaz od  policajných funkcionárov.

"Pri dopravnej nehode uviedol, že mu zakázali brzdiť moji kolegovia, tí vyššie postavení a kázali mu nabúrať do vozidla pred ním," tvrdí hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková.

Zdržala ho milenka

Hliadka zistila, že muž trpí schizofréniou a nemá ani vodičský preukaz. Ďalší vodič, ktorý prekročil rýchlosť sa úprimne priznal, že ho zdržala milenka. "Uviedol, že sa ponáhľa domov, lebo mal ísť kúpiť len plienky pre dieťa a on bol s milenkou, tak nestíhal a ide rýchlo kúpiť tie plienky," pokračuje Čuháková.

Iný vodič zas tvrdil, že sa ponáhľa domov z Maďarska, kde mu dali injekciu na plodnosť. "Rýchlosť prekročil preto, že injekcia účinkuje iba dva hodiny a ponáhľa sa za manželkou," hovorí Čuháková.

Vetry z fazule

Dopravní policajti zostali prekvapení, keď pristúpili v mínusových teplotách k zastavenému vozidlu a muž na ňom zrazu stiahol všetky okná. Bál sa, aby muži zákona neodpadli od smradu.

"Na otázku, či mu nie je zima povedal, že jedol fazuľu a má vetry," povedala hovorkyňa. Ďalší pán mal dobrú náladu až do chvíle keď sa nedozvedel, že možno príde aj o vodičský preukaz. Zostal v takom strese, že to čo reálne nasledovalo dostalo aj skúsených policajtov. "Ihneď na to si kvokol, pozeral mimo a na otázku, či je v pohode odpovedal, že, pustil do nohavíc," pokračuje Čuháková.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy