Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík prevážal drogy, colníkom povedal, že ich nesie policajtom
Zdielať na

Mladík prevážal drogy, colníkom povedal, že ich nesie policajtom

ŽILINA / Mladého Kysučana, ktorý sa domov vracal na Felícii zastavili žilinskí colníci. Len čo otvoril dvere, colníkom do nosov udrel silný pach známej drogy. Muž mal pre colníkov pripravené aj vysvetlenie, ako k marihuane prišiel a kurióznych výhovoriek si nakoniec colníci vypočuli oveľa viac.

Dvadsaťosemročný Kysučan colníkom tvrdil, že v aute nič podozrivé nepreváža, opak bol pravdou, viezol drogy. "Z odstaveného auta vystúpil vodič z Poviny, už po otvorení dvier bolo cítiť zápach marihuany," povedala hovorkyňa CÚ Božena Chríbiková.

Aj keď Kysučan tvrdil, že v aute vezie len cigarety, colníkov neoklamal a musel ísť s pravdou von. "Pred zaistením muža, bola vykonaná výzva, aby vyložil všetky veci z oblečenia," pokračuje Chríbiková.

Zelená sušená rastlina

Z vnútorného vrecka bundy nakoniec vybral tri balíčky s podozrivou zelenou sušenou rastlinou a pripravenú už mal aj výhovorku.

"Na otázku, ako k tovaru prišiel tvrdil, že ich našiel keď šiel vykonať potrebu do trávy na českej čerpacej stanici," hovorí Chríbiková.  Mladý muž dokonca  tvrdil, že chcel vrecúška s marihuanou odovzdať policajtom v Kysuckom Novom Meste, no ani táto výhovorka mu u colníkov neprešla.

Téme sa venuje redaktorka Andrea Lukoničová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy