Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Policajt chcel skontrolovať cyklistu, Roman ho brutálne zbil
Zdielať na

Policajt chcel skontrolovať cyklistu, Roman ho brutálne zbil

ŠAĽA / Brutálny útok zažil policajt počas bežnej kontroly. Roman, ktorého koníčkom je bojové umenie, muža zákona udieral päsťami do tváre. Útočník má podľa obvinení na svedomí aj dobrovoľného hasiča, ktorý po jeho jedinom údere upadol do kómy.

Roman išiel po meste na bicykli. Policajt sa rozhodol ho skontrolovať.

Roman sa správal agresívne. Na policajtov začal vykrikovať. Hliadka cyklistu požiadala, aby predložil občiansky preukaz, čo Romana tak rozzúrilo, že jednému z policajtov vrazil dvakrát päsťou do tváre.

"Muž zo Šale napadol policajta. Spôsobil mu zranenia v oblasti tváre," uviedla nitrianska krajská hovorkyňa Božena Bruchterová.

Striekačky

Následne Roman odhodil do neďalekých kríkov dve striekačky. Policajti so psovodom na vyhľadávanie drog prečesali okolie.

Po útoku skončil Roman v putách. Momentálne je v policajnej cele.

"Vyšetrovateľ obvinil muža z trestného činu útoku na verejného činiteľa. Zároveň spracoval podnet na jeho vzatie do väzby," uviedla Bruchterová. 

Zbil dobrovoľného hasiča

Roman sa nebil prvýkrát. Pred dvoma rokmi ranou do oblasti spánku zranil dobrovoľného hasiča Daniela tak, že upadol do kómy. Dnes sa učí znova chodiť a rozprávať.

"Budem rád, keď sa po tomto incidente veci pohnú ďalej. Ja verím, že sa tak stane. Minule napadol môjho brata, teraz policajta. Ak by mu prišiel do rany niekto iný, mohol by ho aj zabiť," hovorí Danielov brat Maroš Košec.

Roman napadol policajta, uštedril mu rany do tváre, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy