Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vodič vletel do protismeru pod kolesá kamiónu, na mieste bol mŕtvy
Zdielať na
Krimi

Vodič vletel do protismeru pod kolesá kamiónu, na mieste bol mŕtvy

NOVÁKY / Na ceste pred Novákmi (okres Prievidza) sa stala tragická dopravná nehoda. Neprežil ju 48-ročný vodič z Handlovej. V plnej rýchlosti sa zrazil s protiidúcim kamiónom.

Nehoda sa stala medzi Dolnými Vestenicami a Novákmi krátko po siedmej hodine večer. Auto s kamiónom sa zrazil na rovnej ceste.

Rovno pod kamión

"Štyridsťosemročný vodič z doposiaľ nezistených príčin plynule prešiel so svojim vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným autom s návesom," uviedol hovorca trenčianskej krajskej polície Pavol Kudlička.

"Prešiel rovno pod kolesá kamióna, kde ho úplne roztrhalo," opísal svedok. "Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol," dodal policajný hovorca.

Uväznený v kabíne

Kamión sa po zrážke na ceste skrížil a narazil ešte do ďalšieho vozidla. Kamionista zostal uväznený v kabíne. Pomocou hydraulického náradia ho z nej vyslobodili hasiči. Vyviazol bez zranenia.

prečo prešiel vodič do protismeru, zostáva zatiaľ nevyjasnené. "To, či zrážke predchádzali chorobné príčiny určí až nariadená súdna pitva," uviedol patológ Matúš Grenčík.

Na mieste nehody bol repotér Ľubo Trautenberger. Reportáž nie je vhodná pre maloletých a mladistvých divákov:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy