Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Muž skončil pod kolesami vlaku, v nemocnici bojuje o život
Zdielať na
Krimi

Muž skončil pod kolesami vlaku, v nemocnici bojuje o život

SABINOV / V Sabinove popoludní zrazil osobný vlak staršieho muža. Takmer hodinu ho vyslobodzovali spod vlakovej súpravy. Bol zakliesnený priamo pod kolesom vozňa. Muž prišiel o obe nohy a teraz bojuje o život. Podľa informácií z nemocnice je v priamom ohrození života.

Po príchode záchranárov na miesto nešťastia našli na koľajisku zrazeného muža.Bol zakliesnený pod vlakom, zranenia sú veľmi vážne. 

Zasekla sa mu noha

" Predpokladáme, že spadol," hovorí obyvateľka Sabinova. "Hovoria, že mal vypité. Musel sa pošmyknúť, niekde sa mu zasekla noha," dodáva druhá.

"Muž na koľajisku nereagoval na výstražné zvukové znamenia," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová.

V ohrození života

Záchranná akcia trvala niekoľko desiatok minút. O život zrazeného muža bojovali záchranári aj hasiči. "Išlo o náročnejší zásah, kde osoba bola pod vozňom, koleso bolo na jeho nohách," opísal veliteľ hasičského zásahu Ľubomír Perdík.

Muž počas zásahu reagoval a bol pri vedomí, Záchranári ho vyslobodili, prišiel ale o nohy. Podľa miestnych býval neďaleko od miesta nešťastia. "Býval v záhradnej chatke na druhej strane," hovorí jedne z obyvateľov Sabinova.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy