Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zázrak na železničnom priecestí. Michal prežil zrážku s vlakom
Zdielať na
Krimi

Zázrak na železničnom priecestí. Michal prežil zrážku s vlakom

TRENČIANSKE JASTRABIE / Dvadsaťšesťročný Michal z Trenčianskeho Jastrabia sa druhýkrát narodil. Mladík za volantom totiž nerešpektoval výstražné znamenie na železničnom priecestí a autom vošiel na koľajnice. Rútiaci sa vlak si všimol, až keď bolo neskoro.

Dvadsaťšesťročný Michal sadol za volant a vyrazil po svoje dve male deti do susednej obce. Tam však už nedošiel. "Vodič nerešpektoval svetelné a zvukové výstražné znamenie, vošiel na priecestie, kde došlo k zrážke s osobným vlakom," informuje hovorca policajného zboru Pavol Kudlička. 

Po zrážke s vozňom sa vozidlo stočilo a zrovnalo so zemou stĺp signalizačného zariadenia.

Vyšiel po svojich

Vodič mal priam neuveriteľné šťastie. Prednú i zadnú časť vozidla naraz úplne zdemoloval, no muž vyšiel z vraku po svojich.

Muž utrpel podľa informácií televízie JOJ jediný škrabanec na ruke. Z miesta ho však sanitkou previezli na pozorovanie do trenčianskej nemocnice. Cestujúci vo vlaku sa takisto nezranili. "Alkohol u oboch vodičov nebol zistený," dodal Kudllička.

Zrazil chodca

Zaujímavosťou je, že vodič za volantom ani nemal sedieť. Súd mu totiž vzal vodičák pred tromi rokmi.  Vtedy spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej zrazil chodca. Michal síce zázračne prežil zrážku s vlakom, no trest ho neminie.

Na mieste nešťastia bol redaktor Ľubomír Trautenberger:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy