Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Riskantná jazda na štvorkolke. Opitý mladík nezvládol riadenie
Zdielať na
Krimi

Riskantná jazda na štvorkolke. Opitý mladík nezvládol riadenie

ZLATÉ / Dvaja mladí muži sa prevrátili na štvorkolke v obci Zlaté (okres Bardejov). Vodiča po nehode previezli do nemocnice, kde sa zotavuje z ťažkých zranení. Na krku má obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Nafúkal viac ako dve promile.

Mladíci nevybrali so štvorkolkou zákrutu a vpálili do múra. Vodič a spolujazdec vypadli na zem a štvorkolka ich oboch pritlačila k zemi. Šofér zrejme neodhadol nielen cestu, ale hlavne svoje sily pri popíjaní alkoholu.

"Vodič štvorkolky sa podrobil dychovej skúške. Nafúkal viac ako dve promile," dodal prešovský krajský hovorca Daniel Džobanik.

Spílený strom

Po náraze do múra ostali na mieste vyvalené kamene. Obaja mladí muži skončili v nemocnici. Jeden z nich s ťažkými zraneniami. "Vodič utrpel ťažkú ujmu na zdraví s predbežnou dobou liečenia štyri mesiace," dodal Džobanik.

Pri nehode sa zranil aj jeho kamarát. Narazil len pár centimetrov od miesta, kde len nedávno spílili strom. "Sami si zavinili, čo si zavinili a buďme radi, že si to neodniesol niekto nevinný," dodal miestny obyvateľ.

Mladíci nezvládli jazdu na štvorkolke, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy