Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mladík (20) bez vodičáku sadol za volant, po havárii začalo auto horieť
Zdielať na
Krimi

Mladík (20) bez vodičáku sadol za volant, po havárii začalo auto horieť

LESNÉ / Len 20-ročný mladík si sadol za volant bez vodičského preukazu a navyše opitý. Riadenie ale nezvládol a v obci Lesné (okres Michalovce) havaroval. Jeho auto začalo po náraze okamžite horieť. Mladík stihol z vozidla v poslednej chvíli vystúpiť. Vytriezvel až v policajnej cele.

Po príchode hasičov bolo už celé auto v plameňoch. Vodič bol ale v bezpečí.

"Príslušníci v krátkom čase požiar lokalizovali, zlikvidovali a zabezpečili, aby sa nerozšíril na krovinatý a trávnatý porast a stĺp elektrického vedenia," uviedol zisťovateľ príčin požiarov Marián Kováč.

Vrazil do brány

Mladík, ktorý sedel za volantom, sa zranil len ľahko. Za sebou ale zanechal obrovskú spúšť, keďže zdemoloval všetko, čo mu prišlo do cesty.

"V obci Lesné nezvládol vedenie vozidla, zišiel mimo pravý okraj vozovky a narazil do betónového múrika, mostíka a následne brány rodinného domu," ozrejmil košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Padlo obvinenie

Mladík sa po nehode podrobil dychovej skúške. Nafúkal viac ako jedno promile. Po ošetrení preto ihneď putoval do policajnej cely.

Škody na aute a poškodenom múriku sa vyšplhali na 600 eur. "Poverený príslušník muža obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie," dodal Szabó.

Mladík bez vodičáku sadol za volant a havaroval, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy