Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nora Mojsejová neprišla pre chorobu na súd, dostala pokutu
Zdielať na
Krimi

Nora Mojsejová neprišla pre chorobu na súd, dostala pokutu

KOŠICE / V Košiciach malo v pondelok pokračovať pojednávanie v jednom z prípadov Nory Mojsejovej. Ide o kauzu s Františkom Kabrheľom známym ako Versače. Ten jej mal požičať vyše 850 tisíc eur, ktoré mu podľa jeho slov nevrátila.

Senát ale konať nemohol, pretože podnikateľka Nora Mojsejová je chorá. Súd jej uložil poriadkovú pokutu. Podľa sudcu je tiež povinná doložiť vyjadrenie lekára o tom, že jej účasť na pojednávaní by bola život ohrozujúca.

Keďže si túto povinnosť nesplnila, uložil jej pokutu 500 eur. Proces bude pokračovať v januári.

"Konzultovala som to s advokátkou a ona povedala, že je to v poriadku. Ostala som pri tom. Až teraz sa dozvedám o pokute. Odvoláme sa a doložím aj znalecký posudok," boli slová podnikateľky.

Z priateľov nepriatelia

František Kabrheľ známy ako Versače tvrdí, že podnikateľke požičal vyše 860 tisíc eur. Nora Mojsejová ale oponuje, že v deň údajného odovzdania peňazí nebola v Košiciach.

Podľa slov Kabrheľa mu podnikateľka za požičané peniaze sľúbila nereálne vysoké úroky.

Na súde si niekdajší kamaráti nevedia prísť ani na meno. Nora už v minulosti tvrdila, že Versače sa jej roky vtieral do priazne. František pre zmenu považoval podnikateľku za rodinnú priateľku, ktorej dôveroval.

Nora Mojsejová neprišla na súd, dostala pokutu, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy