Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia na východe Slovenska. Muža našli záchranári s bodnou ranou na hrudi
Zdielať na

Tragédia na východe Slovenska. Muža našli záchranári s bodnou ranou na hrudi

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Dôchodkyňa zo Spišskej Novej Vsi zavolala záchranárov ku svojmu manželovi. Toho našli profesionáli s bodnou ranou na hrudi a bez známok života.

Tragédia sa stala v bytovke na spišskonovoveskom sídlisku Mier. Čo presne sa v byte stalo nevedia ani susedia. Podľa ich slov ale bývalo v domácnosti manželov rušno.

Stuhnutá krv

Podľa informácií televízie JOJ v byte častokrát zasahovali policajti pre nepokoje manželov. Rozruch bol hlavne vtedy, keď si jeden z nich vypil.

"Bolo ich počuť až pred bytovku. On bol zrejme ležiaci a ona si dala do nosa," hovorí jeden zo susedov.

Podľa slov susedov, v čase, keď k dôchodcovi prišli záchranári, krv už bola stuhnutá.

"Podľa predbežného vyjadrenia súdneho lekára bola príčina smrti šok z vykrvácania z bodnej rany. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva," uviedol košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Opitá manželka

Jozefovu manželku zadržali policajti. Keďže bola pod vplyvom alkoholu, vypočuť dôchodkyňu nemohli. Podľa informácií televízie JOJK ju vyšetrovateľ vypočul až v pondelok popoludní. Jednou z vyšetrovacích verzií mala byť tá, že svojho manžela bodla ona.

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie pre zločin zabitia," dodal Szabó. Obvinenie zatiaľ nepadlo.

Muža našli záchranári s bodnou ranou v hrudi, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy