Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pri požiari auta neďaleko Liptovského Mikuláša zhorel muž (†35)
Zdielať na

Pri požiari auta neďaleko Liptovského Mikuláša zhorel muž (†35)

UHORSKÁ VES / Pri požiari auta pod diaľničným mostom pri obci Uhorská Ves (okres Liptovský Mikuláš) prišiel o život 35-ročný muž. Vykonaná súdna pitva cudzie zavinenie nezistila a totožnosť muža bude možné potvrdiť až po analýze vzoriek DNA.

Požiar pod diaľničným mostom medzi Uhorskou Vsou a Podtúrňou spozorovali obyvatelia z okolitých domov krátko pred piatou. "Z horného konca dediny sa rútil veľký čierny dym. Ale čo a ako horelo, som v tom momente nevedela," povedala miestna obyvateľka.

Horiace auto, vedľa muž

Hasiči našli na poľnej ceste medzi kríkmi horiace osobné auto. Volkswagen mal evidenčné čísla okresu Liptovský Mikuláš. "Celé auto už bolo v plameňoch. Po čiastočnom uhasení bolo zistené, že vedľa automobilu sa nachádza osoba, žiaľ sa jej už nedalo pomôcť," uviedol veliteľ zásahu Dušan Sabaka.

"Jedná sa o telo muža, ktoré je výrazne tepelne poškodené. Bližšie informácie budeme vedieť až zajtra po vykonaní pitvy,"
uviedol súdny lekár Ľubomír Straka.

Cudzie zavinenie vylúčené

Podľa predbežných výsledkov sa cudzie zavinenie smrti nepotvrdilo. "Potvrdiť totožnosť muža bude možné až po expertíze DNA," uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Viacero indícií podľa zistení TV JOJ nasvedčuje tomu, že by malo ísť o 35-ročného Petra z neďalekej obce. Auto patrilo jeho priateľke, muža nikto nevidel niekoľko dní. V aute našli policajti aj fľašu od alkoholu. Polícia pracuje s verziou, že v tomto prípade ide o samovraždu.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy