Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Tomáš (†25) zhorel v aute po čelnej zrážke s kamiónom
Zdielať na

Tomáš (†25) zhorel v aute po čelnej zrážke s kamiónom

ZLATÉ MORAVCE / Dopravná nehoda na ceste medzi Zlatými Moravcami a obcou Čeradice si vyžiadala jednu obeť. Vodič osobného auta vošiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom.

Podľa informácií reportérky Diany Pavlisovej kamión po zrážke auto ešte niekoľko metrov tlačil.

Potom auto začalo horieť. Vodič bol v ňom zakliesnený a požiar neprežil. Kamión sa prevrátil a skončil v priekope nad potokom. 

Tomáš nebrzdil

Auto zhorelo do tla, totožnosť vodiča osobného auta zatiaľ známa nie je. Kamionistovi dali fúkať, alkohol v krvi nezistili. Nehoda sa stala krátko pre siedmou hodinou ráno.

Podľa predbežných zistení v aute sedel dvadsaťpäťročný Tomáš. Pred zrážkou nebrzdil. Je teda možné, že za volantom zaspal alebo nevidel na cestu kvôli ostrému slnku.

Na mieste nehody bola Diana Pavlisová:

Podobné nehody v Revúcej

Podobné nehody sa stali v januári aj v okrese Revúca. V jeden deň. Pri prvej prišiel o život Branislav, ktorý na rovnej ceste medzi Revúcou a Muránskou Dlhou lúkou. Branislav zišiel z cesty a narazilo do stromu. Auto začalo horieť a vodič v ňom uhorel.

V ten istý deň večer havaroval pri obci Lubeník ďalší muž. Dvadsaťtriročný vodič taktiež narazil do stromu. Plamene si všimli okoloidúci muži. Požiar bol taký rozsiahly, že Jánovi nedokázali pomôcť ani hasiči.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy