Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Roman zaspal v aute, stál v protismere. Zachránili ho kriminalisti
Zdielať na

Roman zaspal v aute, stál v protismere. Zachránili ho kriminalisti

ŽILINA/MARTIN / Dvaja policajti zo žilinskej kriminálky boli v správny čas na správnom mieste. zachránili život mladíkovi, ktorý zaspal v aute a stál na ceste v protismere.

Za volantom bez pohnutia sedel 24-ročný mladík a policajti netušili, čo sa mu stalo. Prekvapenie prišlo až potom, keď mladého muža zobudili. Test na alkohol bol negatívny.

Stál v protismere

Roman išiel zaviezť do Žiliny kamaráta, cestou späť zaspal a zostal stáť v protismere. "Ja si cestu nepamätám. Dostal som asi mikrospánok. Zobudili ma policajti, že stojím v protismere," hovorí Roman.

Dvaja policajti z kriminálky, ktorí boli v nočnej službe išli náhodou okolo. V hustej premávke zastavili a Romanovi zachránili život. "Jeden ma vytiahol z auta, druhý ho preparkoval," dodáva Roman.

Nikto mu nepomohol

Nikto z okoloidúcich vodičov mladíkovi nepomohol. Na frekventovanej ceste do neho mohol kedykoľvek niekto naraziť. "Ostal som prekvapený, že som zaspal," dodal Roman.

Spanie za volantom vyšlo Martinčana draho, odišiel zo 100-eurovou pokutou. Vďaka policajtom zo žilinskej kriminálky je ale živý a zdravý. "Chcel by som poďakovať policajtov, že si ma všimli a išli ku mne," dodal Roman.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy