Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Opitý Tomáš chcel po nehode v Martine ujsť, na policajtov bol agresívny
Zdielať na

Opitý Tomáš chcel po nehode v Martine ujsť, na policajtov bol agresívny

MARTIN / Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky v Martine zadržali agresívneho a opitého vodiča, ktorý sa snažil po dopravnej nehode ujsť. Tomášovi ktorý šoféroval dodávku a narazil do zaparkovaného auta. namerali v krvi viac ako 2,5 promile alkoholu.

Majiteľ si svoje suzuki na chvíľu zaparkoval pri krajnici a vošiel na záhradu, keď počul obrovskú ranu. "Som tu vyložil veci a zrazu šľaha a z auta nič. Auto je na úplne rozbité," opisuje majiteľ zaparkovaného auta.

Opitý a agresívny

Za volantom dodávky sedel 26 ročný Tomáš, ktorý mal podľa svedkov problém vystúpiť z auta. Policajtom z PMJ chcel ujsť. To sa mu ale nepodarilo, musel fúkať. Nafúkal 2,60 promile.

Policajti mali s opitým vodičom plné ruky práce. "Bol prudký aj na policajtov, ja som to neriešil, nech si sním robia, čo chcú," hovorí majiteľ suzuki.

"Nakoľko sa vodič dodávky správal agresívne a nereagoval na výzvy, boli použité donucovacie prostriedky," potvrdil žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Pod vplyvom

S putami na rukách Tomáša previezli do cely policajného zaistenia, vypovedať bude, až keď úplne vytriezvie.

Pri nehode sa zranil aj jeho spolujazdec, ten bol podľa svedkov opitý tak, že pri nakladaní do sanitky zaspal a hlasno chrápal.

"Päťdesiatdeväťročný muž nemal viditeľné poranenia na tele bol však intoxikovaný alkoholom a záchranári ho previezli do nemocnice v Martine," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy