Zatiahnuté
15°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Zlodej v rukavičkách na východe ukradol 1 400 eur, pomôžte ho nájsť
Zdielať na

Zlodej v rukavičkách na východe ukradol 1 400 eur, pomôžte ho nájsť

SNINA, HUMENNÉ / Do potravín prišiel v rukavičkách. Nešiel však na bežný nákup, ale namieril si to do kancelárie. Podarilo sa mu nájsť kľúče od trezora a ukradnúť z neho 1 400 eur. Ukradnuté peniaze zrejme budú musieť vrátiť predavačky.

Podozrivé správanie muža si všimli predavačky v potravinách aj v Humennom, aj v Snine. Priemyselné kamery zachytili, ako vošiel do kancelárie, kam majú zákazníci vstup zakázaný.

Odvaha alebo drzosť

Prišiel popoludní a prezieravo v rukaviciach. Všetko si dôkladne prezre. Hľadal totiž kľúč od trezora a mal šťastie. Trezor poľahky otvoril a zobral z neho všetko, čo našiel, dokopy 1 400 eur.

"To je odvaha. Alebo drzosť. Neviem, ako to nazvať, že vôbec niekto si tak dovolí vojsť," hovorí predavačka.

Kľúče nenašiel

Kým v Humennom odchádzal s hotovosťou, v Snine už úspešný nebol. Kľúče sa mu nájsť nepodarilo. Polícia však chce na podozrivého muža upozorniť. Podľa všetkého si totiž privyrába tak, že obchádza prevádzky potravín a snaží sa dostať do trezorov, a to po celom Slovensku. Za bližšie informácie preto ponúkajú aj finančnú odmenu.

"Ak ste muža spoznali, oznámte túto skutočnosť na ktoromkoľvek policajnom oddelení," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Reportáž spracovala redaktorka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy