Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Bratislave na toaletách dobodali Francúza. Polícia hľadá tohto muža
Zdielať na

V Bratislave na toaletách dobodali Francúza. Polícia hľadá tohto muža

BRATISLAVA / Neznámy páchateľ vo štvrtok popoludní v Bratislave dobodal cudzinca na toaletách polyfunkčného centra uprostred Bratislavy. Jeho tvár však zachytili priemyselné kamery. Zraneného Francúza previezla sanitka do nemocnice na Mickiewiczovej ulici, kde podstúpi operačný zákrok. Zatiaľ nie je jasné ani len to, či sa obeť a páchateľ poznali.

"Dnes krátko pred 16.00 sme prijali oznámenie, že v priestoroch polyfunkčného objektu so sídlom na Hodžovom námestí sa nachádza občan Francúzka s bodnými poraneniami hrudníka," uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Zatiaľ neznámy páchateľ s nožom v ruke spôsobil občanovi Francúzka v priestoroch toaliet bodné poranenia. Cudzinca okamžite previezli záchranári do najbližšej nemocnice - na Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Tam podstúpil operáciu.

Popis páchateľa

Polícia SR

"V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti podozrivého muža na fotografiách a obracia sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Ide o muža  približne 180 až 185 cm vysokého, štíhlej postavy, môže mať 80 až 85 kg, hovorí po slovensky," upresnila popis páchateľa policajná hovorkyňa.

Zatiaľ nie je jasný motív útoku. Francúza polícia ešte nemohla z pochopiteľných príčin vypočuť. Ak ste ale tohto muža na fotografiách spoznali, rozhodne by ste mali kontaktovať linku 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy