Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Úmrtie pri zásahu kukláčov. Smrtiaci výstrel nevyšiel z policajnej zbrane
Zdielať na

Úmrtie pri zásahu kukláčov. Smrtiaci výstrel nevyšiel z policajnej zbrane

BRATISLAVA / V jednom z bytov v bratislavskej Rači sa strieľalo. Krvavo sa tam skončila razia kukláčov. Smrtiaci výstrel však nevyšiel z policajnej zbrane.

Okresný súd Bratislava III. vydal príkaz na domovú prehliadku u 35-ročného Bratislavčana. Keď policajti vstúpili do jeho bytu zistili, že jedny dvere sú zamknuté. Keď ich otvorili, muž už ležal  na zemi.

Policajti mali Bratislavčana už nejakú dobu pod drobnohľadom. Pre podozrenie z majetkovej a drogovej trestnej činnosti sa seneckí policajti v súčinnosti s krajskými PMJ-čkármi a príslušníkmi NAKA vydali na domovú prehliadku.

Guľová zbraň

"Po vstupe do miestnosti našli policajti na zemi ležiaceho muža so strelným poranením hlavy. V blízkosti muža našli krátku guľovú zbraň," informuje hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Policajti mu ihneď poskytli prvú pomoc a privolali záchranárov. Domovú prehliadku museli na určitý čas prerušiť a začali rovno vyšetrovanie vo veci usmrtenia a nedovoleného ozbrojovania. Tridsaťpäťročný Bratislavčan totiž zbraň nemal v legálnej držbe. Okrem toho však muži zákona našli aj to, kvôli čomu do bytu vstúpili.

"Pri neskôr vykonanej domovej prehliadke boli zaistené dôkazy súvisiace s drogovou a majetkovou trestnou činnosťou," dodáva Kurucová.

Téme sa venuje redaktorka Denisa Pirníková:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy