Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ministerstvo vnútra prišlo o luxusnú limuzínu. Zhorela do tla
Zdielať na

Ministerstvo vnútra prišlo o luxusnú limuzínu. Zhorela do tla

BRATISLAVA / Na bratislavskom obchvate v stredu zhorela ministerská limuzína. Stalo sa tak po tom, ako s ňou vodič vrazil priamo do zvodidiel. Dvojčlennú posádku auta museli previezť do nemocnice.

Krátko po jednej hodine poobede sa na obchvate stala vážne vyzerajúca dopravná nehoda. Vodič luxusného BMW v  zákrute na zjazde z Prístavného mosta prevrátil svoje auto, ktoré následne narazilo do zvodidiel.  

V momente, keď obaja jeho pasažieri opustili auto, začalo horieť.

Následne zhorelo do tla. Auto patrilo ministerstvu vnútra. "Ide o vozidlo ministerstva vnútra, ktoré je pridelené na ochranu ústavných činiteľov," potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Andrea Dobiášová.

Tisícové škody

V čase nehody v aute sedeli dvaja ochrankári. Privolaní záchranári oboch previezli do nemocnice. Utrpeli len povrchové poranenia.

"Celková škoda vzniknutá pri dopravnej nehode bola vyčíslená na približne 10 000 eur. Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou na mieste u vodiča vylúčený. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," informoval policajný hovorca Michal Szeiff.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy