Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena (50) dostala šmyk, sama sa vyslobodila z horiaceho auta
Zdielať na
Krimi

Žena (50) dostala šmyk, sama sa vyslobodila z horiaceho auta

ĽUBIETOVÁ / Cesta z kostola sa skončila poriadnou drámou. Zdravotná sestra sa musela vyslobodiť z horiaceho auta. Požiar vznikol potom, ako dostala šmyk a narazila do stromu. Nehoda sa stala neďaleko Ľubietovej pri Banskej Bystrici

Päťdesiatročná žena sa vracala z omše, od Ľubietovej ju delilo niekoľko kilometrov. Dostala šmyk, auto zbehlo dolu strmým svahom a narazilo do stromu. Okamžite začalo horieť.

Šokovaná zdravotná sestra za volantom tak ratovala seba aj osobné veci pred plameňmi. "Dostala som šmyk a zazmätkovala som. Všetko, čo som potrebovala som povyberala," hovorí vodička.

"Išiel som za ňou, zrazu len to ďalšie auto začalo cúvať. Pozerám a plamene. Vytiahli sme ju von,"
opísal nehodu svedok.

Auto zhorelo do tla. "Zradil ma hasiaci prístroj a potom to už veľmi horelo," uviedla vodička.

Okoloidúci vodič žene pomohli vyliezť hore zrázom na cestu. Dostali ju do bezpečnej vzdialenosti od plameňov. Nič iné sa už robiť nedalo. S požiarom si poradili až privolaní hasiči.

Aj napriek tomu, že zdravotná sestra prišla o svoje auto, je rada, že sama vyviazla iba s ľahkými zraneniami. Plamene ju poriadne vystrašili, no sama hovorí o obrovskom šťastí, že po náraze sa jej podarilo dostať včas z havarovaného auta. "Udrela som si koleno, ale inak vďaka pánu Bohu," dodala vodička.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy