Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri čelnej zrážke zomreli matka (†64) s dcérou (†40)
Zdielať na

Pri čelnej zrážke zomreli matka (†64) s dcérou (†40)

SMIŽANY/LETANOVCE / Neďaleko Spišskej Novej Vsi sa v piatok večer stala vážna dopravná nehoda. Pri čelnej zrážke zomreli dve ženy.

Tragická dopravná Nehoda sa stala medzi obcami Smižany a Letanovce (okr. Spišská Nová Ves).

"V piatok večer po piatej hodine sa v okrese Spišská Nová Ves stala dopravná nehoda, pri ktorej dvaja ľudia zahynuli, štyri osoby sa zranili ľahko a jedna osoba utrpela stredne ťažké zranenia," uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó

Vodička Opla nezvládla riadenie na zamrznutej ceste a vletela do protismeru, kde sa zrazila so Škodou Octavia. Podľa reportéra Veľkých Novín TV JOJ Matúša Gavláka bola cesta ako zrkadlo, pretože padal mrznúci dážď. 

TV JOJ - Matúš Gavlák

Opel okamžite skončil mimo cesty. Matku a sestru vodičky, ktoré sedeli na zadnom sedadle, oživovali dlhé minúty. Zraneným ženám sa začali venovať okoloidúci dobrovoľní záchranári. Oživovanie najstaršej cestujúcej potom prebrali hasiči. "V čase nášho príchodu bola oživovaná posádkou druhého vozidla, potom sme prebrali oživovanie my, neskôr posádka rýchlej zdravotnej pomoci," uviedol veliteľ hasičov Peter Laznia.

Vodička Opla skončila v nemocnici. Štyri osoby sa zranili ľahko, jedna osoba stredne ťažko.

"Už o pol šiestej pršalo. Bola hladká cesta. Na to nie je posypaná cesta doplatila moja staršia sestra a mama," povedal na mieste nehody vodička.

Pozrite si priložené video:

Téme sa venujú Noviny TV JOJ o 19:30.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy