Jasno
19°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Smrť kvôli nešťastnej láske? Lukáš (†20) vpálil do mostného stĺpu
Zdielať na

Smrť kvôli nešťastnej láske? Lukáš (†20) vpálil do mostného stĺpu

KOSTOLNÁ / ZÁREČIE - Pri Trenčíne, v obci Kostolná - Zárečie v sobotu vyhasol život dvadsaťročného mladíka. Ten sa zabil vo svojom aute, pravdepodobne spáchal samovraždu. V plnej rýchlosti zrazu strhol volant a narazil rovno do mostného piliera.

Mladík bol na mieste mŕtvy. V jeho aute policajti našli viacero listov. Nie je vylúčené, že si vzal život pre nešťastnú lásku.

"V čase príchodu sa vo vozidle nachádzala jedna osoba, ktorá nejavila známky života a bola zakliesnená," uviedol veliteľ hasičského zásahu Radoslav Koprivňanský.

Devastačné poranenia

Podľa lekárky Gabriely Chalupkovej mal mladík devastačné poranenia hlavy, otvorenú zlomeninu ľavej nohy. "Zranenia boli nezlúčiteľné so životom," uviedla Chalúpková.

Mladý vodič prešiel do protismeru, tam narazil do cestného piliera. Podľa svedkov sa všetko odohralo v zlomku sekundy. Vodič pred pilierom strhol volant. Nasledoval náraz. "Nárazová rýchlosť mohla byť okolo 90 až 100 kilometrov za hodinu," uviedol súdny znalec z odboru cestná doprava Milan Holéci.

Cielený náraz?

Podľa predbežných zistení polície, mladý vodič akoby cielene narazil do mosta. "Na mieste neboli žiadne brzdné stopy," uviedla hovorkyňa trenčianskych krajských policajtov Elena Antalová.

Policajti pri prezeraní havarovaného auta našli niekoľko listov. Tie boli podľa informácií TV JOJ adresované pravdepodobne jeho priateľke. Nie je vylúčené, že mladík spáchal samovraždu kvôli nešťastnej láske. "To, či sa jedná o samovraždu, ukáže až ďalšie policajné vyšetrovanie," uviedla Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy