Jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
V Brezovej pod Bradlom sa topilo dieťa (3,5), pri hre spadlo do bazéna
Zdielať na

V Brezovej pod Bradlom sa topilo dieťa (3,5), pri hre spadlo do bazéna

BREZOVÁ POD BRADLOM / V Brezovej pod Bradlom zasahoval vrtuľník. Prišiel pre dievčatko, ktoré sa topilo v bazéne. Len čo ho vytiahli z vody, hneď ho prevážali do nemocnice na bratislavské Kramáre.

Šantenie pri vode stálo 3,5 ročné dievčatko takmer život. Malá Sarah prišla do Brezovej pod Bradlom spolu so svojimi rodičmi na dovolenku z Holandska. S kamarátmi sa naháňala okolo bazéna.

Dievčatko podľa informácií TV JOJ skočilo do vody a začalo sa topiť. Voda v bazéne bola hlboká pol metra. Dievčatko si, podľa našich informácií, buchlo pri skoku hlavičku.

To, že sa niečo deje, si ľudia pri bazéne všimli približne po troch minútach. Okamžite sa vrhli do vody a dievčatko vytiahli.

Zasahoval vrtuľník

Dieťa bolo najskôr v bezvedomí. Po chvíli sa ale prebralo. To už na miesto prišli záchranári a hasiči. Stav dieťaťa bol vážny. Zavolali preto vrtuľník a dievča previezli do nemocnice. Jeho stav je nateraz stabilizovaný.

Problémy so zákonom budú mať rodičia malého dievčatka. Tí sem prišli na dovolenku z Holandska. Stačilo aby chvíľu nedávali pozor a takmer prišli o dieťa.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy