Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Policajti zasahovali uprostred križovatky, spútali dvoch podozrivých
Zdielať na

Policajti zasahovali uprostred križovatky, spútali dvoch podozrivých

BRATISLAVA / Viacerí vodiči, ktorá prechádzali križovatkou Bajkalská -Prievozská sa nechtiac prizerali policajnému zásahu. Dlhé hodiny tam stálo niekoľko policajných áut a dvaja spútaní mladíci opretí o auto.

Policajná hliadka chcela krátko pred desiatou skontrolovať tmavé Audi na križovatke Mlynské Nivy - Košická. Vodič nezastavil, na luxusnom aute začal unikať.

Podľa informácií TV JOJ vodič auto nasmeroval aj na policajta, ktorý musel odskočiť. Na uvedenej križovatke cestný pirát prešiel na červenú. Po výzve cez vysielačku ďalšie hliadky zablokovali Bajkalskú ulicu v smere von z mesta.

"Unikajúce Audi sa policajtom podarilo policajtom zablokovať na križovatke ulíc Prievozská - Bajkalská," uviedla hovorkyňa polície Tatiana Kurucová.

Vyhadzovali predmety

Podľa svedkov posádka počas naháňačky vyhadzovala cez okná rôzne predmety. Medzi okoloidúcimi sa hovorilo, že by to mohli byť drogy. Neskôr prehľadali a nafotili auto kriminalisti.

Pri zásahu vypadla na zem zelená rastlina, ktorú policajti poslali na expertízu. vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci útoku na verejného činiteľa a z drogovej trestnej činnosti. "Vodiča vozidla, 23-ročného Patrika z Bratislavy poverený príslušník polície obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodala Kurucová.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy