Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zdrogovaný Igor si zavolal záchranku, po ošetrení sa do baru vrátil
Zdielať na

Zdrogovaný Igor si zavolal záchranku, po ošetrení sa do baru vrátil

HUMENNÉ / Tridsaťosemročný Igor prišiel podľa návštevníkov humenských barov zdrogovaný robiť poriadky. Rýpal do každého, kto mu prišiel do cesty. Neskôr si sám zavolal záchranku, keďže po užití drog mal psychické problémy. V nemocnici mu odporučil pobyt na psychiatrii, no muž sa po ošetrení vrátil radšej do baru.

Prvé incidenty sa odohrali v podniku vedľa železničnej stanice v Humennom. "Buď bol zdrogovaný, alebo spitý. Jedného chytil za hlavu a vytiahol von. Do každého skákal," opisuje incidenty František, návštevník podniku.

Nikto z prítomných sa ale do bitky vtiahnuť nenechal.

Zavolal si záchranku

Neskôr sa Igor presunul do podniku v centre mesta. Svedkovia tvrdia, že tam problémy nerobil. Priznal, že je mu zle, preto si zavolal záchranku.

"Záchranári ošetrili 38-ročného muža, ktorý mal poruchu psychiky po užití omamných látok. Následne ho previezli do nemocnice," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Pervitín

Záchranárom a lekárom v nemocnici sa vraj priznal, že užil pervitín. "Pacient bol do nemocnice prizevený v intoxikovanom stave. Ambulantne bol stabilizovaný. Následne mu odporučili hospitalizáciu na psychiatrickom oddelení v Michalovciach," uviedol hovorca Siete nemocníc Tomáš Kráľ.

Muž ale odporúčanie nepočúvol a radšej sa vrátil do baru. "Po hodine a pol bol naspäť. Vypil pivo, tri poldeci a išiel preč," spomína čašníčka Mária.

Igor užil pervitín a išiel robiť poriadky do baru. Polekárskom ošetrení sa do podniku vrátil, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy