Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rasťo (17) ušiel policajtom, po troch dňoch sa sám prihlásil na polícii
Zdielať na
Krimi

Rasťo (17) ušiel policajtom, po troch dňoch sa sám prihlásil na polícii

PREŠOV / Zrejme najhľadanejší Prešovčan za posledných pár dní sa našiel. Sedemnásťročný mladík obvinený z lúpeže ušiel policajtom, keď ho odvádzali do cely. Tri dni sa ukrýval na neznámom mieste, nakoniec sa vrátil domov.

Sedemnásťročný Rastislav obvinený z lúpeže využil nepozornosť hliadky, ktorá ho sprevádzala a ušiel priamo z pred policajnej budovy. Pátrali po ňom od utorka. "Nám sa nezjavil, iba zavolal na seba políciu," povedal Rasťov príbuzný.

Mladík sa podľa vlastných slov skrýval na kalvárii. "Hľadaný,17-ročný mladík bol na základe operatívno-pátracej činnosti zadržaný v meste Prešov," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Chcel sa zabiť

"Povedal, že to nevydrží, že sa zabije," hovorí Rasťov príbuzný. Krátko potom, ako sa vrátil domov, skončil opäť na policajnom oddelení. Po výsluchu ho odviedli do policajnej cely.

Prečo ušiel, Rasťo podľa informácií TV JOJ neprezradil ani svojím najbližším. Tvrdil, že sa skrýval na prešovskej kalvárii. Akým spôsobom sa mu podarilo ujsť pred policajnou hliadkou, polícia stále nezverejnila.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy