Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Irena sa snažila zastaviť rozbehnuté auto, chránila dcéru
Zdielať na

Irena sa snažila zastaviť rozbehnuté auto, chránila dcéru

ŽELIEZOVCE / Na 42 ročnú ženu sa vyrútilo auto bez vodiča a pritom ju ťažko zranilo. Stalo sa to v Želiezovciach. Auto smerovalo na vozidlo pani Ireny, v ktorom už sedela jej dcérka. Šokovaná žena sa ho preto pokúšala zastaviť vlastným telom.

Muž prišiel na návštevu k rodičom a auto zaparkoval pred domom. To sa však z ničoho nič dalo po pohybu. "Som videla, že susedia odstavili to auto a išli do vnútra," tvrdí zrazená Irena.

V tej chvíli išla pani Irena od mamy aj s 5-ročnou dcérkou. Dievčatko posadila do autosedačky a chcela sadnúť za volant. Vtedy si všimla, že sa k nim blíži auto bez vodiča.

Panvová kosť

"Maličkú som posadila do auta vzadu a ako som išla k autu videla som, že sa rúti auto oproti. V tom momente som tam skočila," opisuje Irena. Žena mala strach, že náraz ublíži jej dcérke a pokúsila sa auto zastaviť vlastným telom. To však bolo nemožné a  pritlačilo ju o jej vozidlo.

Irena potom zalarmovala suseda, ktorý ju aj odviezol do nemocnice. "Mám zlomenú panvovú kosť," tvrdí Irena. Policajti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Na mieste bola redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy