Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Smrteľná nehoda na traktore, Martina (†29) pripučila kabína
Zdielať na
Krimi

Smrteľná nehoda na traktore, Martina (†29) pripučila kabína

POLICHNO/LUPOČ / Tragická dopravná nehoda sa stala v lučeneckom okrese na málo frekventovanej ceste medzi obcami Polichno a Lupoč. Na traktore havaroval 29-ročný Martin. Zraneniam na mieste podľahol.

Martin zvážal seno z obce Polichno. Na vlečke mal naložený asi dvojtonový náklad. Pri schádzaní z kopca prešiel traktor do protismeru, narazil do svahu a prevrátil sa. Traktorista vypadol z kabíny, následne ho pripučila. 

Dve deti

Na miesto nešťastie postupne prichádzali aj príbuzní mladého vodiča. Ich smútok bol neopísateľný. Martin bol otcom dvoch malých detí.

Policajti a znalec z odboru cestnej dopravy budú skúmať, čo sa mohlo v osudný moment stať. Do úvahy pripadá technická porucha, alebo aj možnosť, že vodič zaspal. Na mieste bola totiž len krátka brzdná stopa.

"Kopec je dosť strmý, mohlo sa dosť vecí stať. Mohli mu zlyhať brzdy, tu je aj premnožená divá zver, vysoká zver, mohlo mu niečo vybehnúť, strhol volant a nabehol na okraj cesty," vymenováva možné príčiny svedok.

Nepripútaný

Faktom však je, že vodič prešiel s traktorom do protismeru, kde narazil do svahu a traktor sa následne aj s vlečkou prevrátil. Martinovi sa stalo osudným pravdepodobne to, že nebol pripútaný.

Na mieste bola redaktorka Edita Hutková:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy