Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Lenka tvrdí, že ju exmanžel znásilňuje. On hovorí o sprisahaní proti nemu
Zdielať na
Krimi

Lenka tvrdí, že ju exmanžel znásilňuje. On hovorí o sprisahaní proti nemu

KOROMĽA / Lenka tvrdí, že je obeťou tyrana. Má ním byť jej bývalý manžel, s ktorým po rozvode aj naďalej žije v spoločnej domácnosti. Podľa jej slov sa hádky často končia znásilnením. Zúfalej žene ale nikto neverí.

Nadávky, vyhrážky a sexuálne násilie musí matka piatich detí vraj dennodenne trpieť. Trvať to má už roky. Dôvodom má byť žiarlivosť zo strany exmanžela.

"Napáda ju fyzicky i psychicky. Vždy jej vykrikuje, že chodí za nejakými chlapmi, nenechá ju ani ísť sa prejsť," tvrdí dcéra exmanželov.

Pomoc u cudzích

"Znásilňuje ma, vyhráža sa mi zabitím, keď mu nedám sex. Psychicky ma týra a ničí," hovorí Lenka.

Matka pre nepokoj v rodine hľadá oporu u cudzích ľudí. "Utiekla som do krízového centra a stále utekám. Vraciam sa ale naspäť, lebo stále dúfam, že bude dobre," dodáva.

Päsťou do hlavy

Po poslednej bitke skončila Lenka s modrinami na tele. Navyše bola v pokročilom štádiu tehotenstva.

"Napadol svoju bývalú manželku päsťou do hlavy, ťahal ju za vlasy a vulgárne jej nadával," konštatuje hovorca krajskej prokuratúry Milan Filičko.

Trestom mu bola 30-mesačná podmienka a 15 mesiacov v base, ak podmienku poruší. Dostal i zákaz priblíženia sa na päť metrov.

Nikto jej neverí

Údajne týraná Lenka podala na bývalého manžela niekoľko trestných oznámení. "Bolo zistené, že sexuálny styk, ktorý bol oznámený ako znásilnenie, nebol prevedený agresívnym ani brutálnym spôsobom," ozrejmil Filičko.

"Nakoniec som ja sexuálny maniak, veď to je hanba. Ja budem chodiť každý rok na potrat ako taká sviňa," sťažuje sa Lenka.

Bývalý manžel má ale iný názor. Vraj sú to výmysly. Tvrdí, že exmanželka s dcérou sa proti nemu sprisahali.

Zatiaľ bez konca

Prípadom sa zaoberá polícia. Vyšetrovanie ale ešte nie je na konci.

"V jednom prípade sme vzniesli obvinenie z prečinu nebezpečného vyhrážania, v tomto prípade ale stále prebieha vyšetrovanie a znalecké posudzovanie," uviedol košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Lenka tvrdí, že ju exmanžel znásilňuje, on hovorí o spiknutí, pozrite si reportáž Andrey Grigovskej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy