Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Klára (12) obviňuje bratranca (20), že ju chcel znásilniť
Zdielať na
Krimi

Klára (12) obviňuje bratranca (20), že ju chcel znásilniť

RIMAVSKÁ SOBOTA / Iba 12-ročné dieťa sa podľa vlastných slov stalo obeťou sexuchytivého mladíka. Podľa dievčaťa 20-ročný Patrik z obce Včelince pri Tornali chytal školáčku na intímnych miestach a následne sa ju pokúsil znásilniť. Mladý muž však všetko popiera.

Obchytkával mi prsia, roztrhol mi tričko a chcel mi stiahnuť aj nohavice. Takto znie šokujúca výpoveď iba 12-ročnej školáčky.

"Zozadu ma schmatol, chcel na mňa vyliezť a ponúkal mi svoj penis. Roztrhol na mne tričko, a vtedy ho švagor zo mňa stiahol. Stihla som ho uhryznúť do ruky,"  hovorí 12-ročná Klára.

Všetko sa stalo okolo desiatej večer len pár metrov od bytovku, kde obaja bývajú, tvrdí Klára. Dievča začalo kričať, na pomoc jej pribehli švagor a sestra.

Trestné stíhanie

"Keby tam neboli oni, tak  je veľmi pravdepodobné, že vnučku znásilní," myslí si stará mama Kláry.

Školáčka so svojou mamou podali na polícii trestné oznámenie. 12-ročnú Kláru prezrel aj gynegológ, nezistil ale žiadne stopy po sexuálnom styku, ani iné zranenia.

"Začali sme trestné stíhanie za zločin znásilnenia spáchaný v štádiu pokusu," uviedla hovorkyňa krajskej polície v Banskej Bystrici Petra Vašková.

Obvinenia odmieta

Policajti Patrika vypočuli ako podozrivého. Zatiaľ ho však neobvinili a po výsluchu prepustili. 20-ročný muž výpoveď školáčky poprel a má aj svedka, ktorý potvrdil, že bolo všetko inak.

Patrik Kláru len upozornil, že je nevhodné, aby sa večer túlala s chlapcami. Z pola ju podľa vlastných slov videl prichádzať so švagrom.  

Situácia medzi rodinami Patrika a Kláry je napätá. Každá strana tvrdí, že tí druhí ich provokujú a fyzicky napádajú. Policajtov tam tento týždeň volali už niekoľkokrát.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy