Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Peter z Horoviec pobúril dedinu. Obnažuje sa pred ženami, tvrdia miestni
Zdielať na
Krimi

Peter z Horoviec pobúril dedinu. Obnažuje sa pred ženami, tvrdia miestni

HOROVCE / Zúfalé ženy z obce Horovce (okres Michalovce) už niekoľko mesiacov prenasleduje exhibionista. najmä večer, keď sa vracajú z práce. Obnaží sa pred nimi, volá ich k sebe a popritom podľa ich slov masturbuje. Muž sa bráni. Dedinčanky si vraj všetko vymysleli.

Peter podľa dostupných informácií striehne na ženy z miestnej autobusovej zastávky. Akonáhle sa k nemu žena priblíži, stiahne si nohavice a začne sa pred ňou ukájať.

Prenasleduje ženy

"V čase, keď sa vracia z práce domov ju istým spôsobom prenasleduje daná osoba a že vraj sa obnažuje," uviedol starosta obce Horovce Erik Timko.

"Ona normálne prechádzala a vymyslela si, že ja na ňu robím vulgárne veci," tvrdí obvinený muž Peter Kováč.

Peter podľa miestnych nemá žiadne zábrany. Vyhliadne si svoju obeť a prenasleduje ju až domov. "Vtedy elektrina nesvietila a išiel za ňou a obnažoval sa. A zľakla sa, že jej niečo spraví, lebo to bolo okolo 11 večer," hovorí obyvateľka obce.

Peter: našili na mňa búdu

Peter sa zameriava na mladšie ročníky, naháňa im strach. "Majú z toho určitú psychickú traumu a určite ich to aj burcuje a nevrhá to dobré svetlo na obec," dodáva starosta.

"Keby som ju obťažoval, alebo som ju znásilnil, tak čert to ber. Ale normálne nerobím tu bielym dievčatám nič. A oni na mňa takú búdu našili," tvrdí Peter.

Plný močový mechúr

Otec siedmich detí tvrdí, že pri každom stretnutí so ženou ho zradil plný močový mechúr. "Obvinený muž vyvolal verejné pohoršenie u miestnych žien vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu. Dopustil sa hrubej neslušnosti," uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Petrovi hrozí trojročné väzenie.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov. Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy