Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Norbert M. mal zavraždiť Andreu (†25), obvinený je z ďalšieho znásilnenia
Zdielať na

Norbert M. mal zavraždiť Andreu (†25), obvinený je z ďalšieho znásilnenia

BRATISLAVA / Štyridsaťročný Norbert M. z Bratislavy, ktorý čelí obvineniu z vraždy predavačky Andrey, mal v novembri v Bratislave brutálne znásilniť vtedy iba 16-ročnú mladistvú Martinu.

Norbert mladej žene spôsobil viaceré zranenia ako otras mozgu, podliatiny tváre, pomliaždenie hrudníka ako aj viaceré zranenia v oblasti genitálií. Ukradol jej aj osobné veci a z miesta odišiel.

"Ona sa nechala doviezť do Pezinka. Lebo to malo byť niekde v Bratislave, na nejakej diskotéke," opisuje taxikár, ktorý Martinu odviezol domov a privolal políciu. Len 16-ročné dievča vtedy na týždeň hospitalizovali.

Fyzické napadnutie

Norbert M. je už podľa informácií televízie JOJ obvinený zo znásilnenia.

"Na základe doterajšieho vyšetrovania obvinený na doposiaľ presne nezistenom mieste v Bratislave násilným a surovým spôsobom fyzicky napadol 17-ročné poškodené dievča, čím ju uviedol do stavu bezbrannosti a následne ju znásilnil," informuje Lucia Miháliková z tlačového oddelenia komunikácie a prevencie policajného zboru.

Obvineného odhalili testy DNA. Po vražde Andrey obvinenému Norbertovi M. zobrali policajti vzorku DNA. Expertízne skúmanie odhalilo, že vzorka sa zhoduje s nevyriešeným prípadom znásilnenia z novembra minulého roka.
DNA zanechal dovtedy neznámy páchateľ na mladistvej poškodenej.

Norbert čelí ďalšiemu obvineniu zo znásilnenia, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy