Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Starosta Kočoviec skončil v cele, nafúkal 1,5 promile
Zdielať na
Krimi

Starosta Kočoviec skončil v cele, nafúkal 1,5 promile

KOČOVCE / Obcou Kočovce (okres Nové Mesto nad Váhom) otriasa škandál. Starostu zatkli policajti a zavreli do cely. Dôvodom je alkohol za volantom.

Najvyššieho predstaviteľa obce chytili za volantom pod vplyvom alkoholu. Päťdesiatosemročného Jozefa Ševcecha zastavili v pondelok podvečer, keď sa vracal domov zo susednej obce Beckov.

"Policajti pri cestnej kontrole podrobili vodiča dychovej skúške, ktorá bola pozitívna. Nafúkal 1,52 promile," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Starosta riadil služobné auto. Podľa zdroja blízkeho TV JOJ ho niekto na polícii "bonzol". "Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia," dodala Antalová.

"Veľmi sa čudujem pánovi Ševcechovi, že si toto dovolil urobiť, šoférovať pod vplyvom alkoholu," uviedol bývalý starosta Kočoviec Ján Tupý.

Starosta Ševcech je momentálne v cele policajného zaistenia, odkiaľ ho už čoskoro predvedú na okresný súd v Novom Meste nad Váhom. Čaká ho superrýchle konanie. "Hrozí mu jednoročné väzenie," dodala Antalová.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy